Fine Body Therapy – 300 g

64,92 

Zmes účinných látok pre podporu revitalizácie organizmu.

Obsah: 300 g

Nakúpte aspoň za 60,00  a doručenie platíme my!

Na sklade už iba 1

Doručenie: 3,90 €

Predpokladané doručenie: 1-3 dni

Popis

Doplnok stravy pre podporu revitalizácie organizmu

Fine Body Therapy je doplnok výživy vo forme prášku s 23 prírodnými zložkami, 3 patentovanými látkami s obsahom zelených a fermentovaných superpotravín, adaptogénnych húb, vitamínov, minerálov, enzýmov, antioxidantov a prebiotickej vlákniny.

Prispieva k celkovej revitalizácii organizmu, zvýšeniu energie, posilneniu imunity, redukcii zápalov, podpore chudnutia a zmierňuje predčasné starnutie organizmu. Má lahodnú citrónovú príchuť.

Hlavnými zložkami sú tri patentované látky – fermentovaná nattokináza FERMOKINASE™, prášok z fermentovanej kurkumy FERMERIC™ a prebiotická vláknina s obsahom betaglukánu Lynside®.

Zloženie:

prášok z listov a stonky opuncie figovej (Opuntia Cactus Indica), prášok zo spiruliny (Arthrospira platensis), Lynside ® – prebiotická vláknina z kvasiniek (Saccharomyces cerevisiae) s obsahom 1 – 3/1 – 6 betaglukánu, prášok zo sladkovodnej riasy chlorella (Chlorella vulgaris), prášok z listov kelu (Brassica oleracea), prášok z brokolice (Brassica oleracea var. Italica), prášok z plodov jačmeňa siateho (Hordeum vulgare), prášok zo pšenice letnej (Triticum aestivum), prášok z nadzemnej časti lucerny siatej – alfalfa (Medico sativa), L – Glutamín, prášok z plodov sacha inchi (Plukenetia volubilis), prírodná aróma: citrón, FermericTM – prášok z koreňa fermentovanej kurkumy (Curcuma longa), prášok z listov čajovníka čínskeho – Matcha (Camellia sinensis), prášok z kustovnice čínskej – goji berry (Lycium chinense), regulátor kyslosti: kyselina jablčná, prášok z plodov citrónovníka pravého (Citrus limon), FermokinaseTM 20.000 FU/g – enzým nattokináza – výťažok z fermentovaných sójových bôbov (Glycine max), extrakt z plodov schizandry čínskej (Schisandra sinensis) 20:1 s obsahom schizandrinínov, sladidlo: glykozidy steviolu, extrakt zo semien Pestreca mariánskeho (Silybum marianum) s obsahom silymarínu, extrakt z listov pŕhľavy dvojdomej (Urtica dioica) 10:1, extrakt z koreňa všehojovca štetinatého – žeňšeň (Eleutherococcus senticosus) 10:1, prášok z trsovnice lupeňovitej – maitake (Griflola frondosa) 10:1, prášok z húževnatca jedlého – shiitake (Lentinula Edodes) 10:1, bacillus subtilis.

Odporúčané dávkovanie:

Do pohára nasypte 10 g prášku (1 zarovnaná odmerka) a doplňte 200 ml neperlivej vody. Dobre premiešajte a vypite. Vzhľadom na obsah látok, ktoré dodávajú energiu, odporúčame užívať , ráno resp. v doobedňajších hodinách.

Množstvo účinných látok v odporúčanej dennej dávke:

prášok z opuncie figovej – 1 000 mg
prášok zo spiruliny – 1 000 mg
prášok z kustovnice čínskej (goji berry) – 300 mg
Lynside® – prebiotická vláknina z kvasiniek – 1 000 mg
prášok z citrónovníka pravého –100 mg
z toho betaglukán – 250 mg
Fermokinase™ 20.000 FU/g – enzým nattokináza – 100 mg
prášok z chlorelly 800 mg
extrakt zo schizandry čínskej 20:1 – 80 mg
prášok z kapusty obyčajnej – 700 mg
z toho schizandriníny – 7,2 mg
prášok z brokolice – 700 mg
extrakt z pestreca mariánskeho – 50 mg
prášok z jačmeňa siateho – 600 mg
z toho silymarín – 40 mg
prášok zo pšenice letnej – 600 mg
extrakt z pŕhľavy dvojdomej 10:1 – 50 mg
alfalfa – prášok z lucerny siatej – 500 mg
extrakt z všehojovca štetinatého – žeňšeň 10:1 – 50 mg
L – Glutamín 500 mg
prášok z trsovnice lupeňovitej – maitake 10:1 – 50 mg
proteínový prášok zo sacha inchi – 500 mg
prášok z húževnatca jedlého – shiitake 10:1 – 50 mg
Fermeric™ – prášok z koreňa fermentovanej kurkumy – 350 mg
Bacillus subtillis – 1 mld. KTJ*

*KTJ – kolóniu tvoriace jednotky

Vyrobené na Slovensku.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu za vyváženú a pestrú stravu. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Po otvorení odporúčame uchovávať na chladnejšom mieste, príp. v chladničke. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,3 kg
Rozmery 17 × 4,5 × 29 cm

Výrobca

OrganicOasis® Lab

Jedinečné prírodné produkty pre zdravie a krásu 

ORGANIC OASIS® LAB je slovenská značka, ktorú vytvorila Lenka Šoltysová spoločne s tímom biochemikov a farmaceutov. Ide o prémiové prírodné výživové doplnky, ktoré v sebe spájajú prvky vedy a prírody, pričom produkty tvoria aktívne a patentované látky, ktorých účinky sú preukázané klinickými štúdiami. Všetky produkty sú vyrábané na Slovensku.
organic-oasis-logo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Fine Body Therapy – 300 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *