Popis
Celozrnné špaldové cestoviny v BIO kvalite
Špaldové fusilli vyrobené z talianskej BIO celozrnnej špaldovej krupice (T. dicoccum). Obsahujú vlákninu, majú nižší glykemický index a dokážu zasýtiť na dlhšiu dobu. Sú charakteristické svojou farbou a špecifickou chuťou.
Ich príprava je jednoduchá a rýchla, nerozvaria sa, nelepia sa. Výborne chutia s omáčkami na cestoviny alebo pestom.
Ako uvariť cestoviny?
- Vo veľkom hrnci priveďte vodu do varu – približne 1 liter vody na 100 g cestovín.
- Vodu osoľte – približne 10 g soli na 100 g cestovín – a pridajte cestoviny.
- Varte podľa času uvedeného na obale.
- Keď sú cestoviny hotové, sceďte ich.
Užitočné rady: Vodu z cestovín nevylievajte, môžete ju použiť na úpravu hustoty omáčky k cestovinám.
Zloženie:
celozrnná špaldová krupica (T. dicoccum)*
*ekologicky pestované
Obsahuje lepok. Môže obsahovať sóju, vajcia a mäkkýše.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1 488 kJ/352 kcal,
Tuky: 2,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 67 g
z toho cukry: 3,5 g
Vláknina: 8 g
Bielkoviny: 12 g
Soľ: 0 g
Krajina pôvodu: Taliansko
Certifikácia: IT-BIO-004
Hmotnosť: 500 g
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.