Popis
BIO kapary v octovom náleve
Kapary sú zelené púčiky kaparovníku, ktorý pochádza zo Stredomoria a niektorých častí Ázie. Kapary sa zvyčajne spájajú so stredomorskou kuchyňou a jedlám dodávajú výraznú kyslo-slanú chuť. Môžete ich použiť do šalátov, majonéz, omáčok, ale aj do cestovín alebo na pizzu.
Zloženie:
kapary* (70 %), voda, ocot*, morská soľ
*ekologicky pestované
Priemerné výživové hodnoty na 100 g:
Energia: 108 kJ/ 26 kcal
Tuky: 0,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 3,4 g
z toho cukry: 0,3 g
Bielkoviny: 1,7 g
Soľ: 1,0 g
Krajina pôvodu: Taliansko
Certifikácia: IT-BIO-014 (poľnohospodárstvo EÚ/mimo EÚ)
Hmotnosť: 100 g
Po otvorení skladujte v chladničke a urýchlene spotrebujte.
Matej Chudada –
tieto kapary boli skvelé 🙂