Popis
Rodinné balenie jazmínovej ryže v bio kvalite
Jazmínová ryža je typická svojou kvetinovou vôňou, bielou farbou a mierne lepivou konzistenciu po uvarení. Skvelo sa hodí na prípravu exotických pokrmov, môžete ju využiť aj ako prílohu h hlavným jedlám.
Ako uvariť jazmínovú ryžu?
Ryžu poriadne prepláchnite a vložte ju do hrnca s vodou – na 1 hrnček ryže použite 1,5 hrnčeka vody. Priveďte vodu do varu, ryžu jemne premiešajte a nechajte pomaly variť pod pokrievkou asi 10 až 15 minút. Následne ju odstavte z ohňa a nechajte ešte 10 minút oddychovať.
Približný čas varenia: 10 – 15 minút
Zloženie:
jazmínová ryža* (100 %)
*ekologicky pestované
Môže obsahovať sóju, sezam, lepok a orechy.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g:
Energia: 1 478 kJ/ 352 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 79,6 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 1,0 g
Bielkoviny: 7,4 g
Soľ: 0 g
Krajina pôvodu: Holandsko
Certifikácia: NL-BIO-01 (poľnohospodárstvo mimo EÚ)
Balenie: papierové vrece
Hmotnosť: 5 000 g (5 kg)
Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste v uzavretej nádobe.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.