Popis
Pikantné kešu orechy
Kešu orechy sú jednými z najobľúbenejších orechov. Majú nezameniteľný tvar a lahodnú maslovú chuť. Obsahujú množstvo nenasýtených mastných kyselín, bielkovín a sú bohatým zdrojom horčíka. Priaznivo pôsobia na činnosť nervovej sústavy, podporujú krvotvorbu a prispievajú k normálnej hladine cholesterolu v krvi.
Opražené a dochutené soľou a chilli sú skvelým občerstvením. Použiť ich môžete aj ako chrumkavú posýpku na cestoviny alebo šaláty.
Tip: Vyskúšajte aj nesolené a nepraženú kešu orechy →.
Zloženie:
kešu orechy, soľ (2 %), chilli, arabská guma
Výrobok je balený v závode, ktorý spracováva orechy a semienka.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g:
Energia: 2 344 kJ/565 kcal
Tuky: 42,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,5 g
Sacharidy: 26,3 g
z toho cukry: 6,1 g
Bielkoviny: 17,7 g
Soľ: 2,03 g
Krajina pôvodu: India, Vietnam
Hmotnosť: 500 g
Skladujte na suchom a tmavom mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Matej Chudada –
výborne ochutené a chrumkavé kešu! 🙂